Egyedi könyvjelző

7 200 Ft8 700 Ft

Ebbe a mezőben megírhatod a kiválasztott szöveget, vagy idézetet amit szeretnél rágravíroztatni a könyvjelző nagy felületére (Ez később is megadható).

Ebbe a mezőben megírhatod, hogy ha szeretnél plusz logó részt, akkor arra milyen (rövid) szöveget szeretnél gravíroztatni (Ez később is megadható).

Leírás

Valódi bőrből készült könyvjelzőnket egyedi, személyre szóló mintával díszítjük!
Tökéletes meglepetés olvasni szerető ismerúsünknek, például: Születésnapra, Apák napjára, nagyszülőknek vagy keresztszülőknek, pedagógusoknak ajándékba!
A könyvjelző bármely feliratozható részén (hosszú rész, lógós kiegészítő) szereplő írást 30 féle betűtípus közül lehet kiválasztani!
Mérete az alap könyvjelzőnek: 5 x 15,5 cm.

Stílusa elegáns és exkluzív megjelenésű. Ezért csomagolását is úgy terveztük meg, hogy harmonikusan illeszkedjen a termékhez, így nincs szükség egyéb díszdobozra az ajándék átadásához.
Minden terméknél meglepetés ajándékot rejtünk el a csomagban! ?

Amennyiben kép (pl.: CTG minta) fog rákerülni a könyvjelzőre, úgy a minta fényképét a legszebb kidolgozás érdekében kérjük, az info@leanisleather.com e-mail címre megküldeni, lehetőleg jó minőségű, nagy felbontású képként.

További információk

Bőr színe

Barna, Fehér

Feliratos kiegészítő

Kiegészítő nélkül, Kiegészítővel

Zsinór színe

1, Sötétkék, 2, Barna, 3, Zöld, 4, Arany, 5, Rózsaszín, 6, Bézs, Ebben az esetben ez nem választható

Karbantartás

Karbantartást végzünk az oldalon, ha esetleg valamit nem találnál meg, vagy kérdésed van,  jelezz nekünk és segítünk!

Hogy érsz el minket?

Írj az info@leanisleather.com email címre, vagy hívj a +36308661122-es számon! telefonon munkanapokon 9.00 – 17.00 között, üzenetben bármikor elérsz minket és 24 órán belül válaszolunk!

Feliratkoztál már?

Ha mindig értesülni szeretnél az aktuális történéseinkről

Hírlevél?

Ha szeretnél feliratkozni
Kattints ide!