KEDVES VÁSÁRLÓ!

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelt minket és a Leanis Leather termékét választotta!

Tisztítást és ápolás az alábbiak alapján érdemes végezni, bármi bizonytalanság esetén kérje ügyfélszolgálatunk segítségét az esetleges károkozás elkerülése miatt:

Velúr és Nubukbőr:
A szennyeződést puha szőrű kefével távolítsa el. A felületet egyöntetűre hozhatja gumis cipőkefével (csak egy irányba húzza!). Erősebb szennyeződést bőrradírral tüntethet el. Célszerű ezután velúr- nubuk tisztító szivaccsal átdörzsölni az anyagot. Végül az anyag színével megegyező színű (vagy színtelen) velúr-nubuk spray-vel fújja át egyenletesen az egész anyagot. Soha ne tisztítsa a velúr, vagy nubuk bőr terméket nedves állapotban, vagy vízzel! Ne használjon cipőkrémet!

Lakkbőr:
Puha szőrű kefével vagy enyhén nedves ruhával távolítsuk el a szennyeződést, száradás után puha ruhával fényesítheti, száradás után puha ruhával fényesítheti. Használhat lakkbőrtisztítót. Ne használjon cipőkrémet!
Box bőr (borjú, marha, kecske,(sevró), juh vagy sertés, sima, préselt, speciális zsíros kikészítésű anyag):
Puha ruhával tisztítsuk, a tiszta és száraz felületet a bőrrel azonos színű, vagy színtelen ápolókrémmel vékonyan kenjük be. Néhány perc múlva igény szerint, dörzsöljük fényesre.

Festetlen, natúr bőr:
A szennyeződést puha ruhával, az erősebb szennyeződést bőr-radírral távolítsa el, mindkét esetben száraz állapotban. A tiszta és száraz felületet színtelen áplókrémmel vékonyan kenje be, majd néhány perc múlva igény szerint, fényesítse ki. Alkalomszerűen használhat méhviaszos bőrápolót is. Soha ne tisztítsa a bőrárút nedves állapotban, vagy vízzel!

Bevonatos bőr (fóliafedett bőr):
Az enyhe szennyeződést puha ruhával távolítsa el, majd kezelje le az erre az anyagokra ajánlott ápolószerrel. Ne használjon cipőkrémet!

Zsíros kikészítésű bőr:
Az enyhe szennyeződést puha ruhával, az erősebb szennyeződést bőr- radírral távolítsa el, mindkét esetben száraz állapotban. A tiszta és száraz felületet a bőrrel azonos színű, esetleg színtelen áplókrémmel vékonyan kenje be, majd néhány perc múlva igény szerint, fényesítse ki. Alkalomszerűen használhat méhviaszos bőrápolót is.

Textil: Amennyiben szükséges a textil tisztítása, azt enyhe mosószeres nedves szivaccsal óvatosan törölje át. A bőr részre mosószer, vagy víz ne kerüljön!

Csont és szaru:
A szennyeződést enyhe mosószeres nedves szivaccsal óvatosan törölje át. Különleges esetben finom polírozás használható rajtuk. A bőr részhez ne érjen a nedvesség, vagy a polírozó anyag!

Fa:
Az enyhe szennyeződést száraz, puha ruhával távolítsa el, majd szükség esetén kezelje le az erre az anyagokra ajánlott ápolószerrel.

Kombinált – több anyagból készült termékek:
Az adott anyagokra javasolt tisztítást, ápolást végezze, ügyelve arra, hogy ne szennyezze az éppen nem tisztított anyagrészt!

Szavatossági és reklamációval kapcsolatos tájékoztató:

A minőségi kifogás akkor érvényesíthető, ha a termék meghibásodása, károsodása rejtett anyag- vagy gyártási hibára vezethető vissza. Rejtett anyaghiba, illetve gyártási hiba esetén reklamációjával szíveskedjen a vevőszolgálathoz fordulni: Elérhetőség
A reklamációhoz a vásárláskor kapott számla, vagy nyugta, esetenként garancia papír szükséges.

Kérjük, tartsa a terméket páramentesítő tasakkal együtt a vásárláskor kapott vászonzsákban, hűvös, száraz helyen. Jelentős hőmérsékletingadozás (pl: nyári napsütéses melegből légkondiciónált gardróbba elhelyezés) esetén, várjon a tárolóba helyezéssel 4 – 6 órát.

A termék élettartamát a minőségén kívül nagymértékben befolyásolja a használat közbeni rendszeres tisztítás, ápolás.

Natúr bőrből készült termékek velejárója, hogy az idő előrehalladtával az anyag sötétedik („érik”). Ez egy természetes reakció, nem az anyag minőségi hibája, ebből fakadó károkért nem vállalunk felelősséget.

A festett bőr egyes esetekben kophat súrlódás következtében. Amennyiben nedvesség éri az anyagot, előfordulhat, hogy foghat és ezzel egy időben kophat is. Ez a jelenség nem a termék minőségi hibája és az ebből fakadó károkért nem vállalunk felelősséget.

Az ápolás alatt a termék szennyeződésektől való megtisztítását, a szín és az anyag különböző szerekkel történő kezelését kinézetének javítását, regenerálását, s a terméknek a megújuló igénybevételre történő előkészítését értjük. Esetenként a kezeléssel a termék egyéb tulajdonságainak megőrzése, javítása is cél.

Néhány tanács és figyelmeztetés, melyek figyelmen kívül hagyása a termék károsodásával, ezáltal a szavatossági jogok elvesztésével járhat:


• A hímzett és varrt részek fokozottan sérülékenyek!
• A szakszerű, gondos ápolás hiánya az esztétikai károsodás mellett a termék bőr részének és egyéb anyagainak természetes öregedését is meggyorsítja, a termék idő előtti elhasználódásához vezet, ami nem szavatosság érvényesítési jogalap!
• Ha a terméken kisebb hiba keletkezik, azonnal javítassa meg, ezzel megakadályozza, hogy a termék esetleg tönkremenjen!
• Az általunk forgalmazott termékek – a külön jelzetteket kivéve – nem várható el vízállóság. A nubuk, velúr és a textil termékek kimondottan nem vízállóak!
• Bőrárut soha ne szárítson napon, vagy hajszárítóval!
• TILOS mosógépben mosni vagy áztatni!

Karbantartás

Karbantartást végzünk az oldalon, ha esetleg valamit nem találnál meg, vagy kérdésed van,  jelezz nekünk és segítünk!

Hogy érsz el minket?

Írj az info@leanisleather.com email címre, vagy hívj a +36308661122-es számon! telefonon munkanapokon 9.00 – 17.00 között, üzenetben bármikor elérsz minket és 24 órán belül válaszolunk!

Feliratkoztál már?

Ha mindig értesülni szeretnél az aktuális történéseinkről

Hírlevél?

Ha szeretnél feliratkozni
Kattints ide!