Hana

64 000 Ft76 000 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Ezt a valódi bőrből összeállított, teljesen kézzel készített pénztárcát önmagában, vagy akár női clutch táskaként is lehet hordozni. A visszajelzéseket és a tapasztalatainkat figyelembe véve, sikerült egy életre szóló társat létrehoznunk!

Tetszőleges színösszeállítással készítjük el ezt a fazont, ezzel is biztosítva, hogy a kiszemelt alkalomkor A NŐ érezze a belső erőt, ami segít előhívni csodálatos kisugárzását és vonzó harmóniáját.

Olyan hölgyeknek fejlesztettük ki, akik szeretik minden fontos kincsüket egy helyen tárolni. Tökéletes kiegészítője egy alkalmi ruhához esti vacsora, esküvői megjelenés, vagy színházi előadás alkalmából, hisz 4 nyitott rekeszes részében kényelmesen elfér a papírpénz, telefon és kultúrális jegyek. A belső részében helyet adtunk még 12 db kártya tartó résznek, hogy a személyi okmányokat és egyéb kártyákat külön lehessen gyorsan és praktikusan kezelni.
Középen, cipzáras aprótartó rész van belevarrva, amiben az aprón kívül, a legfontosabb dolgok is elférnek. Fedeles záródása mágneszárral, vagy elfordítós zárral is kérhető, attól függ milyen alkalomhoz és ruhához szeretné az illető viselni.
Oldalrésze ívben követi a táska vonalát, így az alsó része teljesen fedett, hogy magában tartsa az apróbb dolgokat, ezenkívül még a szerencsét és bőséget!
Készítéskor figyelembe vesszük viselője kérését, hogy melyik testrészét kívánja leginkább hangsúlyozni, ezáltal előre egyeztetést követően, kézi táskaként, vagy vállpánttal kiegésztve szállítjuk.
Kézi varrással öltjük össze, ezzel is növelve tartóságának élettartalmát. 3 év garancia vonatkozik rá, hisz nekünk és megrendelőinknek fontos, hogy tartós, maradandó, környezettudatos terméket hozzunk létre!
A szállítást az ár tartalmazza. Magyarország területén belül, ajándékként jutattjuk el a várva várt, megvalósult elképzelést!

Készítünk hozzá azonos anyagból: bőr kulcstartót, övet, ékszert, egyedi elképzelés alapján is, így biztosítva a tökéletes megjelenést!

Záródása változtatható, gravírozott mintával vagy egyéb diszítéssel (pl: kövek berakása) is kérhető!
Igény szerint tudunk beledolgozni, különleges bőröket (Pl.: rájabőr, kengurúbőr, kígyóbőr, struccbőr…), ilyen esetben egyedi árat kalkulálunk!

Méretei: 20 x 12,5 cm
Anyag: I. osztályú Olasz marhabőr, cérna, ezüst/bronz/arany színű szerelék.
Elkészülési ideje: 5 nap.

További információk

Hogyan szeretnéd viselni?

Alap fazon, Kézi fogóval, Övre fűzhetően, Vállpánttal