Hana

64 000 Ft72 000 Ft

Leírás

Egy pénztárca? Vagy egy alkalmi clutch?
Döntsd el Te! 

Visszajelzéseiteket figyelembe véve, olyan hölgyeknek fejlesztettük ki ezt a fazont, akik szeretik minden fontos kincsüket egy helyen tárolni!

  • Tökéletes kiegészítője egy alkalmi ruhához esti vacsora, esküvői megjelenés, vagy színházi előadás alkalmából, hisz 4 nyitott rekeszes részében kényelmesen elfér a papírpénz, telefon és kultúrális jegyek.
  • A belső részében helyet adtunk még 12 db kártya tartó résznek, hogy a személyi okmányokat és egyéb kártyákat külön-külön lehessen gyorsan és praktikusan kezelni.
  • Középen, cipzáras belső részében az aprón kívül, a legfontosabb dolgok is elférnek. Fedeles záródása mágneszárral, vagy elfordítós zárral is kérhető, attól függ milyen alkalomhoz és ruhához szeretné az illető viselni.
  • Oldalrésze ívben követi a táska vonalát, így az alsó része teljesen zárt, hogy magában tartsa a szerencsét, a bőséget, valamint az apróbb dolgokat.
  • Készítéskor figyelembe vesszük viselője kérését, hogy melyik testrészét kívánja leginkább hangsúlyozni, ezáltal előre egyeztetést követően, kézi táskaként, vagy vállpánttal kiegésztve szállítjuk.
  • Színe és díszítése fantáziánként változhat. Minden kérést figyelembe veszünk és szakmai tapasztalatainkkal kiegészítve szerkesztjük és készítjük az álom darabot!

Kézi varrással öltjük össze, ezzel is növelve dekoratívabb megjelenését és tartóságának élettartalmát. 3 év garancia vonatkozik rá.
Magyarország területén belül, a szállítás ajándék. Gls futárral, házhoz jutattjuk el a várva várt, megvalósult elképzelést! Cégeknek is kitudunk számlát állítani, így a vásárlás költségként leírható.

Készítünk hozzá azonos anyagból: bőr kulcstartót, övet, ékszert, egyedi elképzelés alapján is, így biztosítva a tökéletes megjelenést!

Záródása változtatható, gravírozott mintával vagy egyéb diszítéssel (pl: kövek berakása) is kérhető!
Igény szerint tudunk beledolgozni, különleges bőröket (Pl.: rájabőr, kengurúbőr, kígyóbőr, struccbőr…), ilyen esetben egyedi árat kalkulálunk!

Méretei: 20 x 12,5 cm
Elkészülési ideje: 7-10 munkanap.

További információk

Hogyan szeretnéd viselni?

Alap fazon, Kézi fogóval, Övre fűzhetően, Vállpánttal

Karbantartás

Karbantartást végzünk az oldalon, ha esetleg valamit nem találnál meg, vagy kérdésed van,  jelezz nekünk és segítünk!

Hogy érsz el minket?

Írj az info@leanisleather.com email címre, vagy hívj a +36308661122-es számon! telefonon munkanapokon 9.00 – 17.00 között, üzenetben bármikor elérsz minket és 24 órán belül válaszolunk!

Feliratkoztál már?

Ha mindig értesülni szeretnél az aktuális történéseinkről

Hírlevél?

Ha szeretnél feliratkozni
Kattints ide!