Irattartó mappa

26 000 Ft46 000 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Leginkább ballagó osztályok figyelmébe ajánljuk búcsúajándéknak Osztályfőnökük, vagy más kedves pedagógusuk számára ezt a kétféle méretben választható, valódi bőrből készített mappát, amiben praktikusan és gyorsan lehet kezelni a fénymásolt lapokat, feladatlapokat, dolgozatokat.

A mappa külső gravírozott mintáját az ár tartalmazza teljesen szabadon választható ábrával, idézettel, kitalált szöveggel.
Ha írás kerül rá, akkor 30 féle betűtípus közül lehet kiválasztani a rákerülő üzenetet, szöveget, idézetet, monogramot, nevet vagy dátumot.
Az elképzelt írást a bőr felső rétegére, egyik oldalra gravírozzuk (hátoldalt a bőr természetes alsó része látható).

Kiegészítő termékként kérhető a fedél BELSŐ részére az osztálynévsor, vagy a tanulók saját aláírása gravírozott mintával.
A bőr típusa, vagy színe szabadon választható (ezt már rendelést követően letudjuk egyeztetni).

A valódi bőr különleges jellemzői miatt, az egyes daraboknál előfordulhatnak apró eltérések. Ez azt jelenti, hogy a termék egyedi lesz, és kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Csomagolásának megtervezésekor figyeltünk arra, hogy elegáns és méltó legyen az ajándékhoz, így nincs szükség egyéb díszdobozra, már átadáshoz készítjük elő a meglepetést!

A mintát gravírozással örökítjük meg, ha szeretnéd, hogy egyedi (akár a bemutatott darabtól eltérő formájú) könyvjelzőt szerkesszünk Neked, vagy szerettednek, keress minket bátran, mindig szívesen segítünk!

Másmilyen mappát keresel? Itt megnézheted a gyűrűs mappánkat.

Kérdésed van?
Írj nekünk bizalommal és amint lehetőségünk lesz rá, azonnal válaszolunk!

További információk

Mappa mérete

A4-es lapokhoz, A5-ös lapokhoz

Osztálynévsor

Nélküle, Névsor egységes betűtípussal, Névsor saját aláírásokkal

Érdekelhetnek még…