Irattartó mappa

26 000 Ft46 000 Ft

Leírás

Leginkább ballagó osztályok figyelmébe ajánljuk búcsúajándéknak Osztályfőnökük, vagy más kedves pedagógusuk számára ezt a kétféle méretben választható, valódi bőrből készített mappát, amiben praktikusan és gyorsan lehet kezelni a fénymásolt lapokat, feladatlapokat, dolgozatokat.

A mappa külső gravírozott mintáját az ár tartalmazza teljesen szabadon választható ábrával, idézettel, kitalált szöveggel.
Ha írás kerül rá, akkor 30 féle betűtípus közül lehet kiválasztani a rákerülő üzenetet, szöveget, idézetet, monogramot, nevet vagy dátumot.
Az elképzelt írást a bőr felső rétegére, egyik oldalra gravírozzuk (hátoldalt a bőr természetes alsó része látható).

Kiegészítő termékként kérhető a fedél BELSŐ részére az osztálynévsor, vagy a tanulók saját aláírása gravírozott mintával.
A bőr típusa, vagy színe szabadon választható (ezt már rendelést követően letudjuk egyeztetni).

A valódi bőr különleges jellemzői miatt, az egyes daraboknál előfordulhatnak apró eltérések. Ez azt jelenti, hogy a termék egyedi lesz, és kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Csomagolásának megtervezésekor figyeltünk arra, hogy elegáns és méltó legyen az ajándékhoz, így nincs szükség egyéb díszdobozra, már átadáshoz készítjük elő a meglepetést!

A mintát gravírozással örökítjük meg, ha szeretnéd, hogy egyedi (akár a bemutatott darabtól eltérő formájú) könyvjelzőt szerkesszünk Neked, vagy szerettednek, keress minket bátran, mindig szívesen segítünk!

Másmilyen mappát keresel? Itt megnézheted a gyűrűs mappánkat.

Kérdésed van?
Írj nekünk bizalommal és amint lehetőségünk lesz rá, azonnal válaszolunk!

További információk

Mappa mérete

A4-es lapokhoz, A5-ös lapokhoz

Osztálynévsor

Nélküle, Névsor egységes betűtípussal, Névsor saját aláírásokkal

Karbantartás

Karbantartást végzünk az oldalon, ha esetleg valamit nem találnál meg, vagy kérdésed van,  jelezz nekünk és segítünk!

Hogy érsz el minket?

Írj az info@leanisleather.com email címre, vagy hívj a +36308661122-es számon! telefonon munkanapokon 9.00 – 17.00 között, üzenetben bármikor elérsz minket és 24 órán belül válaszolunk!

Feliratkoztál már?

Ha mindig értesülni szeretnél az aktuális történéseinkről

Hírlevél?

Ha szeretnél feliratkozni
Kattints ide!