Könyvjelző – Üres

5 500 Ft6 200 Ft

Leírás

Minden könyvjelzőnket kiváló minőségű, valódi bőrből állítjuk össze.
Ez az alkotás mindennapi használatra készül olyan személynek, aki szenvedéllyel és szeretettel szokott olvasni!
Tökéletes ajándék lehet saját részre, vagy könyvmoly ismerősünknek bármilyen alkalomra, pl.: születésnapra, névnapra, évfordulóra, ünnepekre…
Tartós termék, ezért hosszú időn keresztül hűséges társa lehet használójának!

Lap szélére helyezhető könyvjelzőnket minden esetben alapos és gondos kézi varrással öltjük össze, hogy méltó kiegészítője legyen az olvasott műnek. A valódi bőr különleges jellemzői miatt, az egyes cikkeknél előfordulhatnak apró eltérések. Ez azt jelenti, hogy a termék egyedi lesz, és kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Stílusa egyszerű, mégis exkluzív megjelenésű. Ezért csomagolását is úgy terveztük meg, hogy harmonikusan illeszkedjen a termékhez, így nincs szükség egyéb díszdobozra az ajándék átadásához.
Mérete:
4,5 cm magasság és 4,5 cm szélesség

A mintát gravírozással készítjük, ha szeretnéd, hogy egyedi (akár a bemutatott darabtól eltérő formájú) könyvjelzőt szerkesszünk Neked, vagy szerettednek, keress minket bátran, mindig szívesen segítünk!

Egyedi grafikával szeretnél könyvjelzőt? Kattints ide!
Ha megszeretnéd még tekinteni további kínálatunkat is, kattints ide!

 

*Kosárba helyezést követően, fizetéskor kérjük a postai szállítást jelölni! Ha egyedi grafikai minta kerül rá, akkor abban az esetben elkészülési idő 1-3 munkanap.

További információk

Gravírozást szeretnék rá

Igen, Nem